VOKS AF BALLER

Hvem er målgruppen?

Er du træt af uønsket hårvækst og en barbering, som kun holder ganske kort tid? Så er vores effektive voksbehandlinger lige noget for dig. Vi tilbyder forskellige typer voksbehandlinger – vælg bl.a. mellem voks af ansigt, ben, underdel, ryg og mave.

Vidste du, at barbering ikke er den optimale hårfjerningsmetode?

Uønsket hårvækst på kroppen kan være et problem for mange mennesker og mange barberer sig, for at undgå denne hårvækst. Barbering er dog ikke den mest optimale hårfjerningsmetode.
Når man barberer sig, skærer man blot håret over, og det vil derfor vokse hurtigt ud igen. Derudover bliver de nye hår både tykkere og stivere pga. hårets bristepunkt og man vil opleve, at man skal barbere sig oftere.
En anden ulempe ved barbering er, at man typisk få irriteret hud og udslæt efter barbering. Barbering kan derfor ses, som en meget kortsigtet løsning på ens hårproblemer.

Hvis man ønsker en mere effektiv hårfjerning er voksbehandlinger at foretrække. Ved en voksbehandling hiver behandleren nemlig hele håret ud med hårsækken. Derved skal der dannes et helt nyt hår og hårsæk før håret gror ud igen, og det tager tid. Derudover slipper du også for rød og irriteret hud i området. En anden fordel ved hårfjerning med voks er, at ca. 5% af dine hår vil blive ødelagt og derfor ikke vokser ud igen. Jo oftere man får foretaget en voksbehandling, desto flere vil opleve, at antallet af nye hår bliver færre og færre. Efter en årrække vil nogle endda opleve, at blive hårløs på de steder, hvor man har fået foretaget hårfjerning kontinuerligt.
Gennem hele livet udvikler vi nye hårsække og herved også nye hår. Denne udvikling er meget individuel fra person til person, derfor er det er ikke alle, der bliver hårløse efter mange års behandlinger, men hårtilvæksten vil altid være væsentligt reduceret.

Hvordan hjælper voksbehandlinger fra SILEKHUD dig?  

Hvis du er træt af uønsket hårvækst og ønsker en længerevarende hårfjerning, så er voksbehandling helt sikkert det oplagte valg for dig. Hårfjerning med voks er en effektiv metode til at få fjerne uønsket hår på hele kroppen – også på sarte områder, som i ansigtet. Voksbehandling af ben og bikinilinje er især en fordel, hvis du skal på ferie og vil slippe for rødme og irriterende knopper på de udsatte områder.

Vi fjerner både hår på mænd og kvinder. Kom ind og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig af med din uønskede hårvækst.

Hvordan er fremgangsmåde ved SILKEHUDS voksbehandlinger?

Først starter behandleren med at analysere dine hår. Her ser man på, hvilken retning dine hår gror i og hvilken længde samt tykkelse de har. Herefter vil voksbehandlingen begynde. Alt afhængig af, hvilken voksbehandling du har valgt, så bruger vi forskellige vokse og redskaber. Efter voksbehandlingen vil området, der er blevet vokset, blive sprayet med en beroligende conditioner og olie, som lukker porerne i området, så der ikke opstår rødme/irritation/betændelsestilstand. En grundig efterbehandling af området er ligeledes vigtig, for at nå det optimale resultat.

Hvis det er første gang, at du får hårfjerning med voks, og du er vant til at barbere dig, så anbefaler vi, at hårene cirka skal være mellem 6-7 mm lange (hvis det er på kroppen), for at få det bedste resultat. Derudover vil du de første par gange opleve, at nogle af hårene knækker ved behandlingen pga. deres tykkelse og stivhed. Dette er ganske normalt, når man tidligere har barberet sig, men over tid og efter flere behandlinger, vil dette fortage sig.

VOKS AF BALLER
Pris  kr. 180,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 HelsingørINDHOLD

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.
Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao