Cool Lifting

  

Cool Lifting er en ny, hurtigt opstrømmende behandling, der udglatter hudens fine linjer. Huden fugtes, og du opnår øjeblikkeligt synlige resultater.

 Cool Lifting er en revolutionerende behandling. Vi benytter et kraftigt CO2-flow, som kombinerer en ekstremt høj koncentration af forstøvede, aktive ingredienser under meget højt tryk og meget lave temperaturer. 

Behandlingen er smertefri og tager blot 10 minutter. Du kan herefter forlade klinikken med frisk hud. En enkelt behandling giver et fantastisk boost til din hud.

Vælger du flere behandlinger, vil hudens hyalurondepoter blive fyldt op, hvorved rynker formindskes eller forsvinder. Din hud for et synligt løft. Cool Lifting er fantastisk som afslutning på en ansigtsbehandling eller som led i et behandlingsforløb. Hvordan virker det? Den kolde CO2-påvirkning samt de forstøvede, aktive stoffer, kombineret med det høje påføringstryk, giver en helt fantastisk virkning. - Mikrocirkulationen øges ved den kolde stimulation- Kombinationen af kulde og det høje tryk forårsager en hurtig og dyb indtrængen af Cool Liftings aktive hyaluronstoffer- Ved stimulering af det underliggende væv, der normalt har en temperatur på 36C, opleves et pludseligt fald i temperaturen.

Dette forårsager en dyb og øjeblikkelig dermisreaktion, der stimulerer kollagenproduktionen

HYALURON PEN - FILLER

Hyaluron Pen er til at forbedre udseende af huden og læberne, få fylde og mindske og udglatte fine linjer og rynker.

Her ses en kunde efter 1 behandling, med 1 ml. lagt i hver side.

TANDBLEGNING

Sikker tandblegning

Jeg er af Smileffect godkendt og certificeret som behandler, og behandlingen er gennemgået af SST.

Sådan foregår en blegning af tænder

  • Vi  finder farven på din tænder

  • En skinne påføres gel, og placeres i munden, så smilet (tænderne, du ser i smilet) bliver behandlet. 

  • 15 min. lys 

  • Behandlingen gentages.

  • Derefter kigger vi igen på farven af tanden og glædes over resultatet. 

CRYOPEN

Hvordan foretages behandlingen?

Ved behandlingen med CryoPen, fryses det pågældende område kortvarigt, og vil derefter fremtræde blegere end den omkringliggende hud.


HIFU

HIFU er en højintensiv ultralydsbehandling og resultatet af helt ny forskning. Det er en kosmetisk teknologi på den måde, at den fokuserede energi trænger ned i hudens dybere lag, hvilket indtil nu kun har været muligt ved brug af kirurgi. Her arbejder den koncentrererede varmeenergi med at sammentrække underhuden og stimulere produktionen af nye kollagenfibre, så Huden bliver spænstig igen. Alt dette helt uden at beskadige hudens overflade.


KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør
Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2019 Silkehud

Design og udvikling Acaao