Push-Up Treatment

Push-up er en effektiv behandling med Hyaluronsyre

Med hjælp af en speciel udvikling Skin Concept teknologi anvendes en ny innovativ Anti-age Push-up behandling doseret i det øverste hudlag.

Det er ikke muligt at indsluse Hyaluronsyren i de nederste lag. De indslusede virkestoffer bliver med høj hastighed lagt i huden så huden ser mere glat og ensartet ud.


I den modne alder mister huden sin mulighed for at forblive fugtig og selv producere fugt. Dette er en ny metode der opretholder den naturlige fugtighed. Push-up er udviklet til at indsluse hudvenligt hyaluronsyrer, det er en nålefri applikator. 

Hvis der ønskes et langvarigt resultat kan Push-up behandlingen intensiveres og behandles med 14 dages interval.

Hyalurongelen forbedrer hudens nærings- og fugtighedsstoffer og opretholder en høj fugtighedsfaktor. Huden bliver ikke kun velpolstret med volume og fugt men bliver understøttet af collagen og elastin.

Holdbarheden af behandlingen afhænger af alder og kroppens sundhedstilstand og livsstil.

Den første behandling er primært til at fugte og udglatning.

Det anbefales 3 gange indslusning i det ønskede område. Holdbarheden afhænger dog af hudens eget stofskifte og den individuelle hudpleje. Hudplejen hjælper til at minimere fugttab i hornlaget.

Skin Concept Push-up åbner vejen til et ungdommeligt og mere friskt udseende. Yderlige tjener metoden til at aktivere optagelsen af højaktive plejeprodukter.

Det varierer fra hvor dybe linjerne er – hvor mange behandlinger og mængden af hyaluronsyre der er behov for.

En push-up behandling fylder op på lageret af hyaluronsyre i huden, og vi anbefaler en kur på 3 gange indslusning i det ønskede område med 14 dages mellemrum.

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 HelsingørINDHOLD

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.
Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao