Virker massage faktisk – eller er det mest for fornøjelsens skyld?

Massage har dokumenteret effekt på spændte muskler, og smerter forårsaget heraf. At det også er dejligt er en ekstra bonus.

Der er naturligvis stor forskel på udførelsen af massage, og vi mener at det er vigtigt for effekten, at massøren formår at komme helt ind i de spændte områder, frem for at stryge på overfladen.

Det kræver en særlig teknik at kunne gå dybt, mens det samtidig er dejligt og ikke overskrider smertetersklen mere end det vi kalder ”behagelig” smerte! Mange oplever både tilfredsstillelse og lindring, ved at behandlingen går helt ind og virker akkurat dér hvor de har brug for det.

Det er videnskabeligt dokumenteret, at berøring udløser en mængde af kroppens velvære-hormoner, som derefter virker i kroppen mange dage efter behandlingen.

Disse har en afgørende positiv effekt på stressterskel, samt på humøret og styrker immunforsvaret! Hos sportsudøvere ser vi, at dem som er seriøse omkring at fremme den optimale præstation, bruger massagen som et middel til at øge råstyrken og dermed præstationen. Det er en metode til at underbygge træningen. Det virker fordi musklerne bliver mere effektive, når infiltrationer i muskelfibrene fjernes.

Det samme gælder for præstationer i det almindelige erhvervsliv, selvom målet her er en helt anden slags præstation. Når blodtilførslen til hjernen er i flow, og ikke blokeres af spændinger i skuldre og nakke, så er tankerne klarere og hjernens ydeevne bedre.

Når massage også har en gavnlig effekt på stress, er det fordi behandlingen kan genoprette blodgennemstrømning, som giver hjerne og krop den fornødne energi, og samtidig er det også fordi massagen udløser kroppens stresshæmmende hormoner som aktiverer det såkaldte ro-hvile-system.

Massagen minimerer derfor de negative stressvirkninger og erstatter dem med den sunde indre balance.

Kort sagt kan god og dyb massage:

  • Optimere ydeevne – både for krop og hjerne
  • Reducerer Stress
  • Fremme godt humør
  • Fremme immunforsvarets effekt
  • Øge blodgennemstrømning
  • Løsne infiltrerede muskler (spændinger)
  • Og give oplevelser af lethed, velvære, fleksibilitet og smertereduktion.

Når mange kalder massagen for ”afhængighedsskabende” eller ”stærkt vanedannende”, så er det fordi man ikke har lyst til at undvære den igen, når man først har prøvet noget der virker.


Hvorfor anbefaler I ”forløb” fremfor at man bestiller en tid en gang imellem?


Mine mange år som behandler har lært os, at den største effekt af massagen, helt tydeligt opstår hos dem, der vælger massagen som en forebyggende livsstil.

Der er tydelig forskel på om man impulsivt kommer til massage, når skaden ér sket og ubehaget driver en til at finde “nødhjælp”, eller om man har gjort op med sig selv, at velvære er vigtigt og derfor er klar til at tage sig selv alvorligt og vælger at være på forkant.

Vi oplever at de kunder der vægter kvaliteten af deres liv som yderst dyrebart, også er dem, som virkelig er klar til at sørge for sig selv og gøre hvad der skal til for at de kan ha´ det godt!

Det er en prioritering af tid og penge og en investering i sig selv!

Fordi vi elsker at gøre en forskel, der virkelig kan mærkes, vil vi gerne invitere dig, til at tage stilling og gøre din prioritering op: Er du villig til at tage dig selv alvorligt og er du klar til at gøre noget aktivt, for at øge dit velvære og din livskvalitet? – Hvad kunne være første skridt for dig?

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao