LIPO LASER

Figurformning med Lipo Laser

Ny revolutionerende slanke teknik med Lipo Laser.

Lipo laseren har en laserenergi, der effektivt stimulerer fedt cellerne til at frigive vand, fedtsyre og glycerol, så fedtcellerne skrumper markant.
kickstart din slanke kur hos SILKEHUD. Mange ser resultatet allerede efter første behandling, men jeg anbefaler et forløb, og du vælger selv hvor du vil tabe dig.
Vi har mange klienter der dyrker motion, men taber sig ikke de rigtige steder. Vi kalder det ”Figurformning” og fjerner dine fedtdepoter på evt. mave, talje, baller og lår.

Med SILKEHUD`S  Lipo-Laser opnår du fedtudsugning uden et kirigurisk indreb eller nogen smerter. Ved hjælp af laser teknologi, går Lipo-Laser ind og stimulere frigivelsen af triglycerider fra fedtcellerne. Laser energien trænger sikkert ind under huden, og rammer fedtcellerne og dermed fritgiver vand, fedtsyre og glycerol. Hos SILKEHUD kan du få behandlet op til flere forskellige områder på 1 gang.

 

Hvad sker der med fedtet ?

Fedtet som Lipo-Laser går ind og frigiver i kroppen, absorberes af det lymfatiske system. Det vil sige igennem urin og afføring. Det er derfor vigtigt at du sørger for 20 til 30 minutters motion inden for et par timer efter din Lipo-Laser behandling.

 

Det er også meget vigtigt at du dagen før, pågældende dag og dagen efter behandlingen sørger for at holde dig så vidt muligt til stenalder kost. Det vil sige : kød, fisk, grønsager, salat og rodfrugter, så din krop er i underskud af kulhydrater. Det er vigtigt at du sørger for at drikke masser af vand efter behandlingen og under hele forløbet.

Lipo Laseren

Lipo laseren giver omgående og effektiv fedtreducering som er 100 % smertefrit. Lipo laseren giver gode resultater allerede efter første behandling og behandler områder som: Mave, lår, hage, knæ, ryg og arme

Lipo Laser er en laser energi behandling, hvor en Lipo Laser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt. Derefter vil fed triglycerider flyde ud af de punkteret cellemembraner og ind i det interstitielle rum , hvor de gradvist passere gennem kroppens naturlige metaboliske funktioner hvor de herefter indgår, som en naturlig energikilde for kroppen .
Dette er en fuldstændig naturlig process og har derfor ikke skadelige fysiologiske følgevirkninger, som man ellers kan se ved mere traditionelle former for fedtreducerende behandlinger så som f.eks

De 3 klientgrupper der ikke må behandles med Lipo Laser er :

 

Gravide

Folk i strålebehandling.

Pacemaker patienter.

 

Hvilken type af resultater kan forventes ?

Individuelle resultater vil variere afhængigt af størrelse.
Resultaterne af behandlingen vil blive kraftigt forbedret ud fra af klientens egen personlige engagement og kostforbedring'
De fleste klienter vil se umiddelbare cm. tab allerede efter den første behandling.


Er det smertefuldt ? Er der nogen bivirkninger?

Behandlingen er 100 % Smertefri
Du kan opleve en svag opvarmet følelse og / eller let rødmen i løbet af din behandling. Dette vil normalt forsvinde inden for et par timer.
Såfremt man er tatoveret, skal man være obs på at der kan fremkomme små blære på behandlingsområdet, dette aftager dog i løbet af 1 til 4 dage.
Folk med mørk hud, kan få farvede prikker, men disse aftager efter 6 – 24 timer.
Du kan også opleve løsere afføring inden for en dag eller to efter behandlingen . Det er et positivt tegn på den behandling, der arbejder på at fjerne overskydende affald.

 

Under en Lipo Laser behandling , vil de otte store pads med laserdioderne , blive anbragt over det udvalgte behandlingsområdet og fastgøres på kroppen ( direkte på huden) ved hjælp af elastiske stropper .
Vi har også 4 små pads med laserdioder der kan placeres hvor du nu ønsker det.
Når alle pads er på plads, kan klienten lægge komfortable tilbage og slappe af under behandlingen.

 

Den aktive del af behandlingen tager  30 minutter.

 

 

 

 

LIPO LASER
Pris  kr. 450,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao