Update Reset

Om klinikken

Dagslys, luft, plads og frihed. Det venter alt sammen lige uden for din dør. Så frigør dig selv fra sofaen, og gå ud i verdenen. Lad mobilen blive hjemme, og find noget vand eller en park, du kan slå dig ned ved. Det er okay ikke at tænke på noget. Nogle gange er livet bare at trække vejret og være til.

Hvorfor ikke gøre det imens du nyder en afstressene og afslappende skønhedsbehandling hos SILKEHUD ?

SILKEHUD er en hud og- skønhedsklinik for ham & hende med luksus og velvære for dig, som vægter kvalitet, hygiejne, god atmosfære og veluddannet personale meget højt.

Vi holder os konstant ajour med de sidste trends indenfor skønhed og hudpleje ved at deltage på kurser og messer og vi holder os ikke tilbage med nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel.

Vi er en klinik med en bred erfaring og ekspertise.

Anbefalinger

Stepanie Munch

Har altid været tilfreds med mine behandlinger hos silkehud.

De er altid så søde og imødekommende.

Var nede og fik sat vipper på for 14 dage siden, og de ser stadig bare helt perfekte ud.

Kun varme anbefalinger herfra.

Louise Nielsen

Dejligt sted at komme.

Lys og flot klinik, med flot udsmykning i vinduerne altid.

Janet er en meget dygtig behandler, og jeg glæder mig hver gang til et besøg hos silkehud.

vi er flere veninder som kommer dernede, og er ofte et samtaleemne ved sammenkomster.

Jeg vil altid komme hos silkehud.

Kim Christiansen

Jeg får både massage og ordnet bryn hos silkehud.

Det er en pæn klinik, og både fruen og jeg nyder at komme dernede.

kan helt klart anbefale et besøg hos silkehud.

Hudpleje tips

- 10 råd til at bevare hudens udstråling


Din hud er det største levende organ. Pas på den, da den skal holde hele livet.  


1. Din hud skal renses 2 gange dagligt, huden bliver genopbygget og udskiller døde hudceller. De skal fjernes om morgenen. Om aftenen fordi alt snavs og skidt, makeup m.m. skal væk så huden er klar til at restituere og blive opbygget. Den skal have en serum som er et koncentreret virkestof, der arbejder dybere i huden, Exuviane arbejder helt ned på celle plan.

Derefter skal den have en beskyttende dagcreme, som i ordets forstand beskytter huden. Serum og creme hænger sammen som strømper og sko. De har hver sin opgave. Fx er det ikke særligt behageligt at gå ud i snevejr i strømpesokker, og enligt heller ikke kun i sko. Det er mest komfortabelt med strømper og sko.

Når vi køber vintertøj, køber vi støvler, frakker, sweater, huer og hansker og så videre for at holde varmen. Ja,  men hvad med huden i ansigtet? Det er der, den fineste sarteste hud er. Og den bliver oftest glemt. Den skal også beskyttes mod vejr og vind.


2. Søvn er vigtigt for din hud og din krop. Når du sover restituerer kroppen og udskiller affaldsstoffer. De bliver udskilt gennem huden, der udskiller de døde hudceller. Det er en vigtigt proces. Den bedste ” skønhedssøvn” er fra 22- 02 og helst 7-8 timer pr. nat


3. Det er vigtigt at drikke 1½ – 2 liter vand om dagen. Start meget gerne dagen med en ½ liter med 1 citron presset i. Det sætter gang i udrensning.


4. Motion er vigtigt for blodomløbet i huden. Det behøver ikke være hård træning, men det er vigtigt at få pulsen op en periode på 30 minutter en 3-6 gange om ugen. Det kan fx være en rask gå tur i den friske luft.


5. Kosten har også meget at sige, når vi tænker hud. Det er vigtigt at få fedt, protein, samt kulhydrater gerne gennem grøntsager m.m. Helst ikke for mange hurtige kulhydrater (raffineret sukker, chips, chokolade, mælke produkter m.m.). Prøv at begrænse det til en aften om ugen, f.eks. fredag, hvor du så til gengæld giver den gas.


6. Det er altid godt at bruge en peeling 1-2 gange om ugen. På den måde fjerner du de døde hudceller, så serum og creme bedre kan penentrere ned gennem huden.


7. En maske 1-2 gange om ugen vil din hud elske. Det er perfekt at give den, de dage hvor du peeler din hud. Så er den ekstra klar til at tage imod alle de lækre ingredienser fra masken, der giver huden mere fugt, vitalitet, opstramning m.m.


8. Rens din hud i koldt/lunket vand. Det har en super god effekt i huden.


9. Gå regelmæssigt til din kosmetolog, som giver dig den behandling som din hud har mest brug for.


10. Daglig pleje er vigtigt, men med et kurforløb kommer du et spadestik dybere. Hos SILKEHUD arbejder vi indefra og ud. Det vil sige at skaderne som ligger i huden kommer op til hudens overflade og forsvinder i takt med, at vi kommer længere ind i forløbet.

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao