HVEM ER DERMAPLANING FOR?

Dermaplaning anbefales til alle hudtyper undtagen dem med acnehud. 

Hvis du har dyb cystisk acne, skal du vente, indtil breakouts er klare, før du prøver denne behandling. Som altid skal du også diskutere allergier eller hudfølsomheder inden du begynder en behandling.

Dette er en god behandling til alle, som ønsker glød og ren hud.

hvis du er gravid og ønsker peeling uden risiko for at hårde kemikalier absorberer i blodet og potentielt beskadiger din baby, så er dette en perfekt behnadling.


HVORDAN ER DERMAPLANING GJORT?

Dermaplaning  er en smertefri procedure.

For det første vil kosmetologen rense og tørre din hud grundigt. Derefter vil hun trække et område af din hud stramt med en hånd og holde et sterilt 10 gauge blad i en 45 graders vinkel i den anden side og bruge korte hurtige slag til at skrabe af døde hudceller og de små dun.


HVAD ER BIVIRKNINGEN AF DERMAPLANING?

Der er ingen bivirkninger, og efter behandlingen vil din hud være yderst følsom overfor solens eksponering og kan allerede se meget rosa ud, så tag en bredspektret solcreme med SPF 30 på.


HVAD ER FORDELENE VED DERMAPLANING?

Du ser straks mere strålende ud med en mere jævn hudtone og tekstur. Alle dine dunhår vil være væk, og derfor siger første timere, at deres hud aldrig har følt sig så blød før.KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 HelsingørINDHOLD

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.
Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao