HIGHTECK LIFTING

Kosmetisk ansigtsløftning - yderst effektiv behandling, som genskaber ungdommens glød og giver huden volumen helt uden kirurgi.


Hos SILKEHUD er vi stolte og super glade for at være blandt de allerførste i Danmark, der tilbyder de unikke og foryngende HIGHTECK behandlinger. Det er en virkelig lækker kosmetisk ansigtsbehandling for dig, som vil have ansigtets spændstighed tilbage og slippe fri for rynker og slap hud. 


Ansigtsløftning helt uden kirurgi

RF HIGHTECK LIFTING er en kosmetisk teknologi på den måde, at den fokuserede energi trænger ned i hudens dybere lag, hvilket indtil nu kun har været muligt ved brug af kirurgi. Her arbejder den koncentrererede varmeenergi med at sammentrække underhuden og stimulere produktionen af nye kollagenfibre, så huden bliver spændstig igen.

Alt dette helt uden at beskadige hudens overflade.

De gode resultater skabes netop ved at arbejde i dybden, hvor hudens kollagen svækkes med alderen og medfører rynker og slap hud. Den gode proces igangsættes, når ultralydsbehandlingen øger blodcirkulationen og stimulerer dannelsen af kollagen, som skaber nye hudceller og strammere hud.


Der er ingen bivirkninger ved behandlingen, som også er klinisk dokumenteret. 


Hudens naturlige produktion af kollagen bliver mindre og mindre fra omkring det 25. år. Her begynder huden at producere enzymer, som nedbryder den kollagen, der egentlig understøtter hudens elasticitet. Herefter bliver huden tyndere og rynkerne mere og mere synlige. Stress, dårlig søvnrytme eller UV-stråler kan også fremme rynkerne selv i en tidlig alder. På den baggrund anbefaler klinikken HIGHTECK behandlinger fra omkring 35 års alderen.
Synlig effekt efter nogle uger for enkelte klienter.

Behandlingen er hurtigvirkende på den måde, at der allerede efter én enkelt HIGHTECK behandling kan måles en effekt. Det i sig selv er revolutionerende. Hos nogle klienter ses en effekt efter få uger.


Den konkrete effekt er individuel og varierer fra klient til klient. Vi har alle forskellige hudtyper, ligesom faktorer som alder og omfanget af solskader nedsætter hudens evne til at regenerere. Typisk kan 1-3 behandlinger få effekten til at vare op til et år. Behovet for opfølgende behandlinger er noget du aftaler.


Hele ansigt og hals eller udvalgte dele

Denne HIGHTECK behandling giver et virkelig harmonisk resultat, når den udføres på både ansigt og hals.

Man kan også bestille en HIGHTECK ØJENBEHANDLING som behandler rundt øjne, mellem bryn og mundvige.


Bestil tid allerede i dag

Du er meget velkommen til at bestille tid til HIGHTECK LIFTING allerede i dag. Hvis det er første gang du besøger klinikken eller hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte mig for råd og vejledning. Du kan ringe på 53631619 eller skrive til mig på silkehud1@gmail.com

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 HelsingørINDHOLD

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.
Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao