Hvad er ULTHERAPY ?

ultherapy beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. Ultherapy arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre.

Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud

Efter kun én Ultherapy-behandling opnås unikke, foryngende resultater.

De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder. 

HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?

Ultherapy behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.


Hvad kan ULTHERAPY ?

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?

Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din Ultherapy-behandler.I HVILKEN ALDER ANBEALES DET OG TIL HVILKE HUDTYPER?

Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 35 års alderen.

 ER DER NOGEN SKADELIG VIRKNING?

Alle bivirkninger er milde og forbigående. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan forekomme, men vil foretage sig i løbet af et par dage.

Ultherapy er sikkert og effektivt. Kræver ingen restitutionstid og er klinisk dokumenteret. 

HVAD ER FORDELENE VED ULTHERAPY?

Ultherapy er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform, der kan bruges til at forbedre rynker og slap hud i ansigtet, reducere ældningstegn og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. Ultherapy kræver ingen sygedage. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.

Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske-behandlinger. Du slipper for narkose og infektionsrisici. Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året.

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao