FEDTFRYSNING - MORMORARME

Markedets ypperste fedtfrysningsmetode

Her hos SILKEHUD har vi den nyeste og mest moderne fedtfrysningsmaskine på markedet, og som én af de få klinikker i Danmark tilbyder vi altså fedtfrysning med  Surround Freeze-teknologien. Maskinen er den ultimativt mest brugte i USA og Australien, og nu er teknologien altså kommet til os her i Helsingør. Vi kan helt unikt hjælpe dig med at sætte direkte ind på de områder, hvor det er særligt svært at komme af med fedtet på egen hånd, og grundet den skånsomme og højteknologiske metode kan du genoptage dine gøremål umiddelbart efter din behandling.

Du får mulighed for at fryse lige præcis de fedtdepoter, du ønsker. Det fungerer ved, at fedtcellerne fryses ned til -9º, hvorved de krystalliseres, går til grunde og udskilles naturligt via kroppens lymfesystem. Fedtcellerne består primært af vand, og dette gør, at de er meget påvirkelige af metodens frysning. Afkølingen sker meget kontrolleret og præcist med denne metode, resultatet bliver naturligt og ensartet, og behandlingen går endda hurtigere end ved andre metoder på markedet. Behandlingen sætter ind så lokalt og præcist, at resten af kroppen skånes fuldstændig, og derfor har kroppen heller ikke brug for megen restituering, hvilket gør behandlingen nem at passe ind i hverdagen.

Du opnår resultater i meget høj kvalitet uden overhovedet at gøre brug af kirurgi, og behandlingen foretages gradvist over en periode på et par måneder. Det skal i forbindelse hermed nævnes, at Fedtfrysning ikke kan medføre vægttab, men i kombination med en sund livsstil og regelmæssig motion kan den udgøre lige den prik over i’et, som fjerner de sidste irritationsmomenter ved din krop.

Behandlingens forløb

Selve behandlingen varer 40 minutter, og når vi er færdige, kan du fortsætte med dine gøremål. Umiddelbart når applikatoren sættes på, kan du opleve kortvarige smerter eller spændinger i huden, men de forsvinder hurtigt igen, når kroppen har vænnet sig til påvirkningen. Det er meget individuelt, hvordan huden reagerer på behandlingen efterfølgende. Nogen oplever, at huden i det behandlede område bliver følelsesløs eller blå, og nogen oplever milde smerter. Generne forsvinder igen, og det kan ligesåvel være, at du ikke oplever gener overhovedet.

 

Virker metoden på mig?

Behandlingerne virker på hele 96% af os, mens de resterende 4% vil opleve, at der er meget lille eller ingen virkning. Der er forsket meget i, hvorfor denne lille procentdel ikke oplever nogen særlig virkning, men svaret er endnu ikke fundet. Man ved dog, at det forholder sig sådan for alle fedtfrysningsmetoder på markedet – ikke blot denne metode.

Der er nogle forskellige forhold, som afgør, om du er egnet til denne type behandling. Har du eksempelvis ureguleret diabetes, dårligt hjerte, ødemer i kroppen, BMI over 30, nedsat nyre- eller leverfunktion, eller er du gravid, anbefaler vi dig ikke at gennemgå behandlingen. Er du i tvivl om, om du er egnet til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os, og så guider vi dig gerne.

FEDTFRYSNING - MORMORARME
Pris  kr. 2500,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao