ELECTRO BODY SCULPTING

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering, og fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i dine muskler, som trækker sig sammen. På den måde kan du bl.a. opbygges musklerne, nedbryde fedt, slanke dig, samt afgifte dine lymfer.
Det bedste resultat opnåes ved 10 behandlinger, med 1-2 behandlinger om ugen af 30 min. af varighed.

EMS aparatet har 3 programmer:
- Vægttab
- Muskelopstramning
- Lymfedræning

Vægttab:
EMS vægttabs-behandling forbrænder fedtcellerne fra taljen, hofterne, maven og lårene, samt nedsætter fedtprocenten. Derudover trækker dit bindevæv sig sammen og opstrammer din hud. Dette er med til at give vægttab samt færre cm. om livet.

Muskelopstramning:
Denne behandling skaber en smuk og velformet krop, der giver kvinder en fast krop, uden at få den til at se fyldig eller muskuløs ud. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og fremhæver de maskuline træk.

Lymfedræning:
Dette er en afgiftende og udrensende behandling. Det er en effektiv behandling når dit stofskifte er nedsat, eller du har ophobede væske og affaldsstoffer i kroppen, måske pga. længere tids sygdom. Når lymfevæsken ikke flyder frit, vil der ofte være forhøjet tendens til sygdom, infektioner, stress og træthed. Det vil give balance i kroppen, med en lymfebehandling.

30 min. EMS behandling svarer til ca. 2 timers effektiv træning i et fitnesscenter. Det bedste resultat er at kombinere EMS behandlinger med konditions- og fitnesstræning, samt sund mad og rigelig af vand.

Med EMS kan du slanke/styrke følgende områder:
1. Arme (biceps/triceps)
2. Mave
3. Ryg
4. Balder
5. Hofter
6. Lår
7. Lægge

Hvem kan ikke behandles med EMS ?
Personer med sclerose, epilepsi, hjerte-karsygdomme, hjertefejl, forhøjet blodtryk, har pacemaker, er gravide samt børn og unge under 17 år.

ELECTRO BODY SCULPTING
Pris  kr. 495,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør
Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2019 Silkehud

Design og udvikling Acaao