CELLULITE / STRÆKMÆRKER


Resolution 5 er et unikt system til kroppens pleje og velvære. Den behagelige og afslappende behandling udføres helt uden risiko og bivirkninger. Behandlingen skaber harmoni og velvære i hele kroppen. Et sikkert og naturligt valg, når uønsket fedme og cellulitis (appelsinhud) skal bekæmpes.

  • Former og slanker

  • Reducerer cellulitis (appelsinhud)

  • Øger ilt- og blodcirkulationen

  • Reducerer strækmærker, ar og rynker

  • Smertelindrende ved muskel- og ledsmerter

  • Afhjælper væskeophobninger

  • Forbedre hudens spændstighed

  • Begrænse tidlig ældning af huden


Endodermic massage:
​Behandlingen udføres ved hjælp af en række udskiftelige og sterile hoveder, som med et sug, og sammen med kromoterapien (rødt lys), lader huden passere via to valser. Det skaber tilsammen en bevægelse i vævet. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som giver en fastere konsistens af huden, en opløsning af fedt samt dræning af overskydende og ophobet væske. Massagen følger lymfens egen bane. Dermed opnås en bedre udskillelse af affalds- og giftstoffer samt en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer.

Circulation og udrensning:
​På baggrund af massage i bindevævet øges blodstrømmen fra venerne bemærkelsesværdigt.

Derved styrkes det sug, som der naturligt er ved lymfekarrenes indmunding, hvilket virker yderligere befordrende for gennemstrømning af lymfe.

Resolution 5 fungerer således som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk efterfulgt af et højere tryk motionerer og stimulerer blod- og lymfekar til øget cirkulation for dermed at udrense fedt, protein og affaldstoffer.​

​​Operationsar og strækmærker:

Behandlingen gives samtidig med en behandling af kroppen. For at reducere ar/strækmærker behandler man også lokalt i det område, hvor de er. Man starter med at blødgøre/klargøre vævet ved hjælp af mikrobølger. Derefter er behandlingens formål at udspænde det belastede væv, genoplive det via blodgennemstrømning og tilføre væske til den omkringliggende hud. Disse faktorer giver en ændring af huden omkring.

Inden behandling er strækmærker og ar røde og hårde/dybe. Allerede efter første behandling ændres vævet, og ar og strækmærkers struktur bliver blødere. Desuden ændrer farven sig på arret og strækmærket til en lysere farve.​

 

CELLULITE / STRÆKMÆRKER
Pris  kr. 500,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør
Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2019 Silkehud

Design og udvikling Acaao