Farvning af vipper og bryn

 Der er meget personlighed og udtryk i dine øjne. Når du får farvet dine bryn og vipper, bliver dine øjne og din personlighed fremhævet på en enkelt og flot måde.

Det er vigtigt, at dine bryn passer til den person, du er.

 Mange vil selvfølgelig gerne følge moden med mørke bryn, men det duer ikke at få kraftige mørke bryn, hvis du er en forsigtig type. Og er du en meget energisk og hurtig type, vil det ikke fremhæve din personlighed, hvis du har lyse (næsten usynlige) bryn.

 

Vi har stor erfaring med at læse din type, og vejlede dig til, hvilken farve og form (på bryn), der vil passe til netop dig.

Vi blander ofte farverne for at finde den helt optimale farve til dig.


 Få (øjeblikkelig) friskhed og karakter til dit ansigt

 Synes du, at dit udtryk er ”forsvundet” lidt?

Så er farvning af bryn og vipper en rigtig effektiv behandling!

Behandlingen er enkel og hurtig - og du får et øjeblikkeligt resultat, som gør, at du pludselig kan få øje på dig selv igen, når du kigger i spejlet. Du vil visuelt virke mere frisk, og din øjenfarve vil fremstå meget tydeligere.

 

Det er utroligt, hvad en behandling på bare 30 min. kan gøre for dit udseende. 

Sådan gør vi

Farvning af bryn og vipper kan være lidt angstprovokerende for nogle, fordi man skal have farve på øjnene, og samtidig ligge helt stille og holde øjnene lukket.

Det, der er med til at få vores kunder til at slappe helt af under farvningen, er, at de ikke er efterladt alene. Døren til behandler rummet står altid lidt åben, så det altid er muligt at få fat i en kosmetolog. Og din kosmetolog vil undervejs komme ind og spørge, om alt er ok, så du er i helt trygge rammer.

 Når indfarvningen er færdig, tages farven forsigtigt af, og øjnene renses, så vi er sikre på, at alt farven er kommet af. 

Farvning af vipper kan gøre noget for dine øjne, som masscara ikke kan!

Vi lægger farven så tæt på dine øjenlåg, at det giver en fin mørk ramme rundt om dine øjne, som visuelt ligner en fin eyeliner.

 Fordelen ved farvning er selvfølgelig også, at det ikke smitter af, og ikke løber ned ad kinderne i regnvejr, i koldt vejr, eller hvis øjnene bare løber i vand.


Farvning af bryn – form og farve er vigtig

Efter farvning af vipperne bliver brynene farvet. 

Du får råd og vejledning i, hvilken farve og hvilken form din kosmetolog vil anbefale dig.

Vi er meget grundige i vores formning af bryn, og før vi retter til med en pincet, vokser vi brynene, så man får alle de små yse hår med. 


Hvor tit skal bryn og vipper farves?

Hvis de flotte markerede øjenomgivelser skal være en del af dig, anbefaler vi, at du får farvet dine bryn og vipper ca. hver 4-5. uge.

Farvning med det interval sikre, at dine bryn og vipper altid fremstår flotte og velplejede - og på den måde er de med til at understrege din personlighed og dit udtryk.


 


KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao