Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling exfolierer og nærer huden.

Formålet med en ansigtsbehandling er at fremme en klar, velhydreret hud.

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange for dybde-rensende ansigtsbehandlinger eller dybrensende pore-behandling – men i grunden er alle teknikkerne ret ens og bør derfor blot betegnes ansigtsbehandlinger.


Principperne bag en ansigtsbehandling:

Rengøring: En ansigtsbehandling starter altid med grundig rengøring af huden vha. vatrondeller eller svampe samt et afrensningsprodukt, der er udvalgt efter din hudtype (normal, tør, fedtet, en kombination, sart).

Analyse af huden: En kosmetolog eller en dermatolog kan foretage en analyse af din hud. Analysen foregår ved, at klientens øjne tildækkes, og huden gennemlyses af en kraftig lampe, hvorved hudens tilstand tydeligt “afsløres” for behandleren. Analysen af huden danner grundlag for den efterfølgende ansigtsbehandling.

Exfoliering: Der findes 2 metoder til at exfoliere huden: Naturlige og kemiske. De naturlige er f.eks. svampe, børster, exfolieringsklude – de kendetegnes ved, at de har en ru tekstur, der kan “slibe” huden. De kemiske er cremer, sæber etc. – typisk indeholdende slibekorn som f.eks. jordbærkerner, jojoba etc. Exfolieringen kan også erstattes af dampning af huden.


Husk at slappe af

Ansigtsmassage: Ved anvende klassiske massageteknikker som “effleurage” (lette, glidende stryg kendt fra f.eks. svensk massage) afslappes og stimuleres ansigtsmusklerne.

Ansigtsmaske: Påførsel af en ansigtsmaske er omdrejningspunktet i alle ansigtsbehandlinger. Udvalget af masker er stort, og man bør vælge en maske, der passer til ens hudtype (normal, tør, fedtet, en kombination, sart).

Toner: Efter man har fjernet masken, anvendes toner til at fjerne de sidste rester samt eventuelle urenheder fra håndklædet, man har tørret ansigtet med

Cremer: Fugtende og beskyttende cremer påføres, hvilket er den afsluttende del af ansigtsbehandlingen

Forkæl dig selv

Hvor ofte bør man behandles?

Idet huden er forskellig fra person til person, er det ligeledes forskelligt, hvor ofte det er tilrådeligt at foretage en ansigtsbehandling.

Ideelt bør man få en ansigtsbehandling hver 4.-6. uge, idet dette er tiden, det tager for huden at regenerere (fornye sig).

Man bør i hvert fald få foretaget en ansigtsbehandling 4 gange om året – 1 gang efter hvert årstidsskifte. Hvis man har uren hud eller problemer med bumser eller acne, er 4 gange om året ikke tilstrækkeligt. 

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 Helsingør


Afbudspolitik

Af- eller ombooking skal ske senest 24 timer inden behandlingens starttidspunkt. 

Ved udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris. Der udsendes faktura på fuldt beløb via Likvido.
Ændring/aflysning af booking kan kun ske pr. telefon eller via sms.

Indhold

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.


Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao