ACNE BEHANDLING

Få styr på din komplicerede teenagehud med vores aknebehandling. Som professionelle hudterapeut  tilpasser jeg alle akne-/ teenagebehandlinger til de behov, hver enkelt kunde har, og i kombination med gode produkter skaber jeg flotte resultater.

 

Der er stort set ingen mennesker, der går igennem livet uden en bums eller to - og når der kommer en bums, så kan det være svært at lade være med at trykke, men det gør bare ondt værre. Du bliver først lettet over, at den er væk, men så får du i stedet et langt større problem. For hvis du får ar, vil du ofte skulle leve med dem i rigtig mange år. Hvorfor ikke undgå dette?

 

Vælg professionel behandling af din akne

Ved at trykke på bumsen, så laver du et lille hul i huden, og det giver adgang bakterier, der kan forværre situationen. Huden omkring bumsen bliver hævet, inflammeret og åben over for bakterier.

Derfor skal du vælge en effektiv aknebehandling, som går ind og reducerer din huds talgproduktion og betændelsestilstand. Det vigtige her er at modvirke bakterieophobning i talgkirtlerne.

Hos SILKEHUD i Helsingør tilbyder vi aknebehandling.

I vores acnebehandling bruger vi kun de allerbedste produkter på markedet fra Exuviance og derfor opnår vi rigtig gode resultater. 

 

Regelmæssige besøg hos en hudterapeut, som udfører en fuld professionel aknebehandling giver dig en renere hud. Det både mindsker og forebygger akne.

hudterapeuter anvender sterile værktøjer, som nænsomt fjerner bumser uden at skade huden. Du får også den rette vejledning i, hvordan du selv kan reducere udviklingen af akne.

 

Nix Pille – undgå ar og misfarvning!

Hvis der er en betændelsestilstand, når du trykker bumsen, så risikerer du, at den ’sprænges’ under huden, og derved spreder bakterierne sig til andre dele af kroppen via blodet. Beskidte hænder, beskidte værktøjer og endda bare et ikke-sterilt rum som dit badeværelse, kan føre til en infektion.

En bums vil forsvinde efter 3- 7 dage, hvis du lader den være. Hvis du begynder at pille i den, kan der gå flere uger, før den er væk. Ud over ardannelse kan din hud også blive misfarvet, hvis du piller i din akne. Dette kaldes post inflammatorisk hyperpigmentering eller PIH. PIH er ikke et ar men et afgrænset område, der er lidt mørkere end huden omkring. Jo mere betændt en bums er, desto mere sandsynligt er det, at du udvikler misfarvning. Den forsvinder heldigvis igen, men det kan tage lang tid og i al den tid, skal du virkelig skåne området og altid bruge en høj solfaktor.

 

De bedste råd, hvis du absolut vil trykke…

Mit råd er: hvis du absolut skal trykke en bums selv og risikere alt ovennævnte, så reducer i det mindste muligheden for bakterier:

  • Tag handsker på eller sprit dine hænder af og rens dine negle

  • Rens området du vil trykke. Tag gerne Kleenex eller blødt toiletpapir rundt om fingrene for at minimere kontakt med bakterier.

  • Tryk forsigtigt! Hvis bumsen i det berørte akneområde ikke kommer ud med det samme, så undlad at trykke mere. Bumsen er ikke klar til trykket, og du risikerer at huden bliver beskadiget af arsprængninger.

  • Hvis det lykkes dig at trykke bumsen, kan du med fordel rense med for eksempel klorhexidin, så akneområdet bliver desinficeret med det samme.

ACNE BEHANDLING
Pris  kr. 400,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

SILKEHUD


Janet Griff

Telefon 53 63 16 19

E-mail silkehud1@gmail.com

Sudergade 24

3000 HelsingørINDHOLD

DU FINDER KLINIKKEN I HJERTET AF HELSINGØR


PÅ Axeltorv, hvor der hele året rundt er hyggelig atmosfære.
Copyright © 2020 Silkehud

Design og udvikling Acaao